• *

Vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest wil je natuurlijk de persoon waar het allemaal om draait in het zonnetje, een beetje voor gek zetten maar vooral opvallen. Nou, met onze gele Amerikaanse schoolbussen gaat dat zeker lukken.

Vrijgezellenfeest met Amerikaanse Schoolbus

Onze American Schoolbus Battle is een activiteit waarbij je het in meerdere team tegen elkaar opneemt. Je speelt twee citygames op twee verschillende plaatsen en gaat hier speuren naar verschillende GPS-punten. Een leuk en afwisselend programma waarbij je goed moet samenwerken en eventueel hulp vraagt bij voorbijgangers.

Combineer er op los voor je vrijgezellenfeest

De American Schoolbus Challenge is een arrangement dat je prima kan combineren. Wat dacht je van een combinatie met uitdagende escaperoom of een tandemtocht? Je zou zelfs een vaartocht richting Nationaal Park De Biesbosch kunnen toevoegen aan je programma!

Horeca tijdens jouw vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk pas compleet wanneer er geborreld wordt! Bij Fort Lunet starten en eindigen onze activiteiten. Je regelt dus vooraf makkelijk een ontvangst met koffie, thee en lekkers en zorgt achteraf voor een borrel of geniet samen van een heerlijk barbecue buffet.

Wij halen je graag op!

Wil je het grootste deel van de dag samen met je groep zijn? Laat je dan ophalen met onze schoolbussen. Wij zijn dan Bob dus iedereen kan optimaal genieten zonder zorgen.

Nog meer leuke evenementen en informatie

Wil je ons complete aanbod bekijken? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl. Wij helpen je ook graag verder via telefoon of mail. Bel 0162 727 040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl. Je kan ook meer informatie aanvragen door ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.