• *

Personeelsuitje

Het jaarlijkse uitje voor het personeel staat weer voor de deur. Zoek je voor ieder wat wils? Bekijk dan ons complete aanbod voor verschillende mogelijkheden.

personeelsuitje met Amerikaanse Schoolbus

Speel onze American Schoolbus Challenge en waan jezelf in een echte citygame. Neem het in kleinere teams tegen elkaar op en probeer als winnaar uit de bus te komen. Je gaat op verschillende locaties d.m.v. een GPS speuren naar verschillende punten. Op deze punten maak je opdrachten en het team die deze opdrachten het best uitvoert, mag zich tot winnaar kronen van jullie personeelsfeest

Combineer er op los voor je personeelsuitje

De American Schoolbus Challenge is een programma waarmee je een groot deel van de dag vult. OM een dagprogramma te realiseren kies je voor een aanvulling op één van onze programma’s.

Horeca tijdens jouw personeelsuitje

Al onze arrangementen beginnen en eindigen bij Fort Lunet. Hier regel je eenvoudig een ontvangst met koffie, thee en gebak, een lunch tussen activiteiten door en achteraf sluit je af met borrel of buffet.

Wij halen je graag op!

Wil je het grootste deel van de dag samen met je groep zijn? Laat je dan ophalen met onze schoolbussen. Wij zijn dan Bob. Hiermee kan iedereen zonder zorgen deelnemen aan het personeelsuitje.

Nog meer leuke evenementen en informatie

Wil je ons complete aanbod bekijken? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl. Wij helpen je ook graag verder via telefoon of mail. Bel 0162 727 040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl. Je kan ook meer informatie aanvragen door ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.