• *

Bedrijfsuitje

Het is weer tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren! Een leuke maar vaak stiekem een lastige taak. Je wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft! Met onze ervaring in het organiseren van diverse evenementen kunnen wij ook voor jou het geschikte uitje organiseren, voor zowel jong en oud.

Bedrijfsuitje met Amerikaanse Schoolbus

Uit ons brede aanbod van verschillende arrangementen willen wij één activiteit uitlichten; de American Schoolbus Battle. De American Schoolbus Battle is een GPS Speurtocht waarbij je gaat zoeken naar verschillende GPS-punten in Geertruidenberg en Drimmelen. Je wordt met onze Amerikaanse schoolbus naar de twee dorpen gebracht en zorgen dat je daar ook weer wordt opgehaald. In de bus zetten we muziek aan en zorgen wij voor een gezellige chauffeur die jullie naar de juiste locaties brengt. Tijdens deze battle wordt je groep in meerdere kleinere groepen verdeeld en ga je het tegen elkaar opnemen door opdrachten uit te voeren die geschikt zijn voor zowel jong en oud. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert, wint de American Schoolbus Battle.

Combineer er op los voor je bedrijfsuitje

De American Schoolbus Battle is een middag vullend programma. Maar wil je toch een dag vullend programma, of gewoonweg meer diversiteit, dan kan je ervoor kiezen om de American Schoolbus Battle te combineren met bijvoorbeeld een vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch. Je gaat zelf varen met één van onze elektrische sloepen, navigeert door de kreken en legt zelf aan.

Horeca tijdens jouw bedrijfsuitje

Onze activiteiten starten bij Fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om ontvangst te regelen met koffie, thee en gebak, in de middag te lunchen en in de avond aan te schuiven voor een heerlijk barbecue buffet.

Wij halen je graag op!

Wil je het grootste deel van de dag samen met je groep zijn? Laat je dan ophalen met onze schoolbussen.

Nog meer leuke evenementen en informatie

Wil je ons complete aanbod bekijken? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl. Wij helpen je ook graag verder via telefoon of mail. Bel 0162 727 040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl. Je kan ook meer informatie aanvragen door ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.