• *

Familiedag

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor de familiedag? Bij Brabantse Kwibus regel je makkelijk activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud!

Familiedag met Amerikaanse Schoolbus

Onze American Schoolbus Challenge is een activiteit waarbij je met onze Amerikaanse schoolbus naar verschillende plekken wordt gebracht en op deze plaatsen een citygame gaat spelen. De citygame is een activiteit waarbij je met behulp van een GPS gaat speuren naar verschillende GPS-punten. Op deze punten maak je verschillende opdrachten en het team dat dit uiteindelijk het beste doet wint de American Schoolbus Challenge.

Combineer er op los voor je familiedag

Wil je niet de hele dag wandelen? De American Schoolbus Challenge is prima te combineren met een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Vaar, navigeer en leg aan en dat doe je allemaal zelf! Je krijgt van ons een duidelijke routekaart mee en een adviesroute voor die bepaalde dag.

Horeca tijdens jouw familiedag

Je familiedag wil je natuurlijk zo lang mogelijk met je familie samen zijn. Onze activiteiten starten en eindigen bij Fort Lunet. Hier regel je voorafgaand van jouw familiedag eenvoudig een ontvangst met koffie, thee en appelgebak, een lunch en achteraf schuif je aan voor een heerlijk barbecuediner.

Wij halen je graag op!

Wil je het grootste deel van de dag samen met je groep zijn? Laat je dan ophalen met onze schoolbussen.

Nog meer leuke evenementen en informatie

Wil je ons complete aanbod bekijken? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl. Wij helpen je ook graag verder via telefoon of mail. Bel 0162 727 040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl. Je kan ook meer informatie aanvragen door ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.