• *

Jij gaat een teamuitje organiseren. Zoek je iets met wedstrijdelement? Dan ben je bij Brabantse Kwibus aan het juiste adres!

Teamuitje met Amerikaanse Schoolbus

Wij bieden een uitje waarbij je het in team tegen elkaar gaat opnemen. Je speelt op twee verschillende locaties een citygame en je gaat naar deze locaties toe met onze Amerikaanse schoolbus! Je gaat dus tegen elkaar de strijd aan en in de bus vier je met zijn alle en feestje. Jullie zorgen voor de gezelligheid, wij voor de muziek.

Combineer er op los voor je teamuitje

De American Schoolbus Challenge is een programma waarmee je een groot deel van de dag vult. Wil je de hele dag onder de pannen zijn? Dan kan je ervoor kiezen om te combineren. Ga bijvoorbeeld varen, tuktuk rijden, scooter rijden of op pad met onze tandems om vervolgens een activiteit met onze Amerikaanse schoolbus te doen.

Horeca tijdens jouw teamuitje

Je start jouw uitje bij Fort Lunet. Hier heb je een restaurant en verschillende mogelijkheden om jouw teamuitje uit te breiden met horeca. Start de dag bijvoorbeeld met gebak, koffie en thee, een borrel tussen de activiteiten door en als afsluiter een heerlijk barbecue buffet.

Wij halen je graag op!

Wil je het grootste deel van de dag samen met je team zijn? Laat je dan ophalen met onze schoolbussen.

Nog meer leuke evenementen en informatie

Wil je ons complete aanbod bekijken? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl. Wij helpen je ook graag verder via telefoon of mail. Bel 0162 727 040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl. Je kan ook meer informatie aanvragen door ons offerteformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.