• Trouwvervoer Amerikaanse Schoolbus
  Trouwvervoer Amerikaanse Schoolbus
 • Events
  Events
 • Trouwvervoer Amerikaanse Schoolbus
  Trouwvervoer Amerikaanse Schoolbus
 • Events
  Events
 • *
 • *

Business

Trouwvervoer
Wie opzoek is om in iets origineels te trouwen, is bij de Brabantse Kwibus aan het goede adres. Met onze Amerikaanse Schoolbus vervoert u niet alleen het bruidspaar, maar ook hun belangrijkste ‘aanhang’. De Brabantse Kwibus heeft een kwibus voor 24 personen en een kwibus voor 44 personen. Ideaal om een groep mensen in één keer stijlvol van de ene naar de andere locatie te vervoeren.  

Promotie
Een ding wat zeker is, is dat de Amerikaanse Schoolbus een ware eyecatcher is. Aandacht trekken doet hij zeker. Pimp daarom uw evenement wat op door onze Amerikaanse Schoolbus in te huren. Wij brengen hem naar uw locatie en halen hem na het event gewoon weer op!

Events
Onze bussen kunnen ook als decor dienen voor uw evenement. In combinatie met bijvoorbeeld een XXL Amerikaanse BBQ krijg je een mooi plaatje. Er zijn natuurlijk veel meer voorbeelden te bedenken.
Wij hebben een event bedacht die u kan inhuren op locatie voor uw bedrijfsfeest, jaarlijkse BBQ,  dorpsevenement, nieuwjaarsreceptie etc. Dit evenement kunt u verder uitbouwen afhankelijk van uw budget. Er zullen 3 ondernemers samenwerken om dit event tot stand te brengen:

Het decor voor dit evenement zijn twee Amerikaanse schoolbussen een XXL supersmoker.  Op het podium verzorgen de Billy’s, 3 uit Amerika overgevlogen muzikanten, voor de muzikale invulling. Overheerlijke Amerikaanse XXL burgers zullen worden geserveerd, originele Amerikaanse bieren worden geschonken en natuurlijk kan alles aangepast worden aan uw wensen. Geen ingewikkelde opbouw van uw evenement. Alles is binnen 2 uurtjes opgebouwd en we zijn klaar om uw gasten te vermaken.

Tarieven
Wij hebben geen vaste tarieven. Tarieven worden bepaald aan de hand van de groepsgrootte, het aantal kilometers wat er moet worden gereden en eventuele wachttijden. Vraag een offerte aan en wij zullen snel reageren. Onze bussen worden natuurlijk altijd geleverd inclusief een vaste chauffeur. De bussen beschikken beide over een verwarming en een mooi geluidsysteem. Wij beschikken over een 24 persoonsschoolbus en een 44 persoonsschoolbus. Onze chauffeurs zijn zeer gastvrij en denken met u mee.

Pendeldienst
Heeft u een bedrijfsfeestje maar is een grote parkeerplaats wel heel ver lopen? Los dit logistieke probleempje dan op op een ludieke, maar stijlvolle manier. Zet onze Amerikaanse Schoolbus in en vervoer deze mensen geheel in stijl van parkeerplaats naar Event. Onze chauffeur rijdt graag geheel in stijl speciaal uw mensen op en neer.

Excursie op maat
Heeft u interesse in een van onze bovenstaande aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.
Mail naar info@brabantsekwibus.nl of bel : 0162-727040