• *
  • *
  • *

Business

Trouwvervoer
Wie opzoek is om in iets origineels te trouwen, is bij de Brabantse Kwibus aan het goede adres. Met onze Amerikaanse Schoolbus vervoer je niet alleen het bruidspaar, maar ook hun belangrijkste ‘aanhang’. De Brabantse Kwibus heeft een kwibus voor 24 personen en een kwibus voor 44 personen. Ideaal om een groep mensen in één keer stijlvol van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

Promotie
Een ding wat zeker is, is dat de Amerikaanse Schoolbus een ware eyecatcher is. Aandacht trekken doet hij zeker. Pimp daarom jouw evenement wat op door onze Amerikaanse Schoolbus in te huren. Wij brengen hem naar jouw locatie en halen hem na het event gewoon weer op!


Tarieven
Wij hebben geen vaste tarieven. Tarieven worden bepaald aan de hand van de groepsgrootte, het aantal kilometers wat er moet worden gereden en eventuele wachttijden. Vraag een offerte aan en wij zullen snel reageren. Onze bussen worden natuurlijk altijd geleverd inclusief een vaste chauffeur. De bussen beschikken beide over een verwarming en een mooi geluidsysteem. Wij beschikken over een 24 persoonsschoolbus en een 44 persoonsschoolbus. Onze chauffeurs zijn zeer gastvrij en denken met je mee.

Pendeldienst
Heb je een bedrijfsfeestje maar is een grote parkeerplaats wel heel ver lopen? Los dit logistieke probleempje dan op op een ludieke, maar stijlvolle manier. Zet onze Amerikaanse Schoolbus in en vervoer deze mensen geheel in stijl van parkeerplaats naar event. Onze chauffeur rijdt graag geheel in stijl speciaal jouw mensen op en neer.

Excursie op maat
Heb je interesse in een van onze bovenstaande aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.
Mail naar info@brabantsekwibus.nl of bel : 0162-727040