• Biesbosch Special
    Biesbosch Special

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 677 908

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch Special

De perfecte Biesbosch ervaring

Uw ontvangst begint bij Fort Altena in Sleeuwijk. Fort Altena is een prachtig fort en ligt precies op de lijn van het Land van Heusden en Altena en Nationaal Park de Biesbosch. De perfecte vertrekplaats om een prachtige tocht te maken in de Biesbosch.

 

Vanuit Fort Altena vertrekken we met onze Amerikaanse Schoolbus richting Werkendam. Tijdens deze rit rijden we dwars door de Noordwaard. De Noordwaard is een gebied van 4450 hectare dat grenst aan de Brabantse Biesbosch en de Nieuwe Merwede. Het gehele gebied is ontpolderd en is onderdeel van het project ‘Ruimte voor de Rivier’. Het gebied biedt nu volop kansen voor de natuur en is absoluut de moeite waard om doorheen te rijden.

 

In Werkendam bezoeken we het Biesbosch Museum Eiland. Een prachtig museumgebouw waar u een prachtige rondleiding zal krijgen. Na deze rondleiding is het toch echt tijd om zelf de Biesbosch te ervaren. Per elektrisch aangedreven fluisterboot maken we een prachtige rondvaart door de Biesbosch. De fluisterboot heeft een geringe diepgang en is fluisterstil. Hierdoor kunnen we de smalste kreekjes bezoeken en kunt u genieten van de prachtige natuurgeluiden.

 

Na deze rondleiding en rondvaart is het tijd om terug in onze Amerikaanse Schoolbus te stappen. Onze chauffeur zal u weer veilig terug brengen naar het Fort Altena in Sleeuwijk.

 

Voorbeeld programma:

13:30 Ontvangst te Fort Altena in Sleeuwijk + start bustour

14:15 Start bezoek aan het Biesbosch Museum
15:15 Pauze met een drankje
15:45 Start prachtige vaartocht door de Biesbosch
17:00 Einde vaartocht + vervolg tocht

17:30 Terugkomst te Fort Altena in Sleeuwijk

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Sleeuwijk
Prijs: Op aanvraag