• *

Zoekt u trouwvervoer in Brabant?

 

Trouwen is de mooiste dag van je leven en bij de mooiste dag van je leven hoort ook het mooiste en indrukwekkendste trouwvervoer. Laat je dan bij ons precies aan het juiste adres zijn voor jouw trouwvervoer in Brabant. Onze Amerikaanse schoolbus vervoert je graag op deze mooie dag. Met zijn bijzondere en herkenbare uitstraling steelt hij overal de show.

 

Van A naar B met de Amerikaanse Schoolbus

Wij bieden het mooiste trouwvervoer in Brabant. Wij zijn in het bezit van 2 Amerikaanse  bussen. Onze Amerikaanse Schoolbus buschauffeur rijdt graag door heel Brabant om zijn gezelschap van locatie naar locatie te brengen. Wij staan open voor alle opties. Wij bespreken graag samen met jullie de wensen en dan bespreken we samen door wat het plan van aanpak wordt.

 

Picture perfect

De Amerikaanse schoolbus is een echte eyecatcher en ook op jullie trouwfoto’s is de Amerikaanse Schoolbus een unieke toevoeging aan je foto’s. Ook voor het maken van trouwfoto’s parkeert onze buschauffeur de bus graag op een door jou aangewezen locatie.

 

Tarieven

Wij hebben geen vaste tarieven. Tarieven worden bepaald aan de hand van de groepsgrootte, het aantal kilometers wat er moet worden gereden en eventuele wachttijden. Vraag een offerte aan en wij zullen snel reageren. Onze Amerikaanse schoolbus worden natuurlijk altijd geleverd inclusief een vaste chauffeur. Beide Amerikaanse schoolbussen beschikken beide over een verwarming en een mooi geluidsysteem. Onze chauffeurs zijn zeer gastvrij en denken met u mee.

 

Trouwvervoer op maat?

Heeft u interesse in een van onze bovenstaande opties of heeft u zelf een idee voor de invulling van jouw trouwvervoer in Brabant? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@brabantsekwibus.nl of bel: 0162-727040

 

 

21 dec