• *

NIEUW Tandemdropping

Find your way back...

 

U wordt ontvangen in Fort Lunet te Raamsdonksveer. Na ene gezellig ontvangst loopt u naar onze Amerikaanse schoolbus. In de bus zal iedereen een blinddoek op krijgen. Onze begeleiders zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers ook werkelijk niets meer zien. Na ongeveer 15 minuten rijden mag u uitstappen en de blinddoek afdoen. Hier staan mooie Amerikaanse tandems voor u klaar en krijgt u eerst een kleine maar duidelijke uitleg over rijden met een tandem. Geloof ons, dit is lastiger dan het lijkt maar gelukkig wel hilarisch!

Daarna is het aan jullie om in teams de weg terug te vinden. Met uw team gaat u per GPS op zoek naar checkpoints die wij voor u hebben uitgezet. Elk team heeft dezelfde checkpoints maar in een andere volgorde. Hierdoor rijd u niet achter elkaar aan maar komt u elkaar wel regelmatig tegen. De challenge is niet gericht op tijd maar juist op creativiteit. Het team dat de opdrachten het meest creatief uitvoert wint deze challenge! De challenge bestaat uit twee delen. Deze twee delen worden gescheiden door een heerlijke pauze op een zonnig terras op de historische markt van vestingstad Geertruidenberg.

 

Na de GPS Challenge zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner te Fort Lunet behoort zeker tot de mogelijkheden. Tandem Verhuur Brabant regelt het allemaal!

 

Voorbeeldprogramma:
13:30 Ontvangst bij Restaurant Fort Lunet met koffie en gebak
14:00 Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar onbekende locatie
14:30 Aankomst onbekende locatie en start GPS Tandemchallenge
15:30 Pauze op een zonnig terras
16:00 Vervolg GPS Tandem Challenge
17:30 Prijsuitreiking + Start barbecue of diner

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 10 t/m 120 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag

16 jan