• *

Amerikaanse Schoolbus voor jouw familie-uitje?

Ben jij in charge om het jaarlijkse familie-uitje te organiseren? Dan ben je hier aan het goede adres! Met onze Amerikaanse schoolbussen toeren we door heel Brabant om jullie een leuke dag te bezorgen.

 

American Schoolbus Challenge

Hoe goed kan jouw familie samenwerken? Voor deze challenge wordt jullie groep verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een GPS en een map boordevol opdrachten mee. Vanuit de bus verkennen jullie de Vestigingsstad Geertruidenberg en omgeving en gaan jullie op zoek naar GPS-punten. Hier worden de opdrachten uitgevoerd. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een lekkere lunch of een drankje op het terras om vervolgens weer op pad te gaan. Alle opdrachten voltooid? Een van onze medewerkers kijkt de antwoorden na en zal op een ludieke manier de prijs overhandigen. Welk team heeft de meeste punten verdiend en zijn de winnaars van de familiedag?

 

Vervoer van A naar B

Alleen vervoer nodig voor jullie uitje? Geen probleem! Onze bussen, inclusief privéchauffeur, zijn te boeken voor verplaatsing van jullie groep. Het feest begint al wanneer jullie worden opgehaald op de afgesproken locatie. Hoe gaaf is het om in een echte Amerikaanse bus te zitten? Na jullie activiteit staat onze altijd vrolijke chauffeur weer klaar om jullie veilig naar huis te brengen.

 

Heb je interesse in ons Schoolbus arrangement of wil je een bus huren? Neem dan contact op via 0162-727040 of mail naar info@brabantsekwibus.nl.

05 feb