• *

Nieuwe locaties, komt dat zien!

Het Cachot & Fort Sint Gertrudis

Sinds een paar maanden hebben wij er twee unieke locaties bij in vestingstad Geertruidenberg. 

Deze locaties zijn geschikt voor groepen, gezinnen en bedrijven.

Zakelijk

Het Cachot en Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg zijn twee unieke locaties in Vestingstad Geertruidenberg voor al uw zakelijke evenementen. Wij organiseren met ons professionele team allerlei partijen voor verschillende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, borrel, jubileum en zakelijke diners. Onze locaties zijn ook te huren voor zakelijke vergaderingen en events. Uw zakelijke evenement is bij ons in goede handen!

Particulier

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Er zijn verschillende redenen om een feest te geven. Iedereen viert zijn of haar verjaardag, organiseert een familiedag, een (trouw)jubileum en wat dacht je van een Gender Reveal Party, babyshower en babyborrel? Dit is allemaal mogelijk in Het Cachot of Fort Sint Gertrudis. Wij hebben de perfecte locaties voor de organisatie van een spetterend feest! Het Cachot en Fort Sint Gertrudis bevinden zich aan de rand van Vestingstad Geertruidenberg en liggen allebei op een steenworp afstand lopen van een gratis parkeergelegenheid.

Grand Café 

Fort Sint Gertrudis host de komende maanden het Grand Café! Dit is dé hotspot van Geertruidenberg voor lunch, diner, theater, kids- en wekelijkse evenementen. En dat allemaal Corona-proef! Kom lekker lunchen of dineren met z´n tweetjes, óf juist met het hele gezin na jullie geboekte activiteit. Je reserveert altijd een tafel op veilige afstand. Of wacht dat je van een VR Escape Diner Game op deze bijzondere locatie. Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Dit kan allemaal bij het gezellige Grand Café! Bekijk het menu op https://www.fortsintgertrudis.nl/ 

 

Voor meer informatie neem eens een kijkje op onze websites: 

https://www.hetcachot.nl/ 

https://www.fortsintgertrudis.nl/

04 nov