• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Winter escaperoom

Zoek jij voor deze winter nog een binnen activiteit? Bij Escaperoom en Restaurant Het Fort heb je een uitdagende indoor activiteit en een horecalocatie samen!

De activiteit start in de middag. Je komt aan bij Fort Lunet waar je wordt ontvangen met een foodplank en een borrel. Wanneer iedereen compleet is komt de begeleider van de escaperoom naar je toe en geeft jou en je groep een uitleg. Zodra iedereen weet wat de bedoeling is, ga je de escaperoom in en start de tijd!

De escaperooms van Het Fort zitten vol met vragen, cryptische puzzels en opdrachten die je moet uitvoeren om je weg naar buiten te vinden. Onze escaperooms zijn verwarmt. Dit maakt het aangenaam tijdens de winterperiode. Win jij de race tegen de klok?

Ben je ontsnapt? Dan volgt een groepsfoto met jouw tijd. Lukt het je niet om op tijd te ontsnappen? Dan zorgt jouw begeleider ervoor dat je weer naar buiten kan en wordt er ook een groepsfoto gemaakt. Je begeleider houdt je tijdens je puzzeltocht in de gaten met camera’s en kan tegen je praten. Je kan ook terugpraten tegen je begeleider.

Je hebt keuze uit escaperooms De Bomkelder en Het Medicijn. Kan je niet kiezen? Je kan ze ook combineren en allebei spelen.

Wanneer iedereen uit de escaperoom is, is er genoeg tijd om de borrel een vervolg te geven!

Voorbeeld programma
15.00 uur ontvangst met koffie en thee bij Fort Lunet
16.00 uur uitleg + start escaperoom
17.00 uur (verwachte) einde escaperoom + start winter borrel


Voorbeeld combinatieprogramma
15.00 uur ontvangst met koffie en thee bij Fort Lunet
15.30 uur start escaperoom De Bomkelder
16.30 uur (verwachte) einde escaperoom + pauze
17.00 uur start escaperoom Het Medicijn
18.00 uur (verwachte) einde escaperoom + start winter borrel