• Battle of the Burgers
    Battle of the Burgers
  • Battle of the Burgers
    Battle of the Burgers
  • Battle of the Burgers
    Battle of the Burgers

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 677 908

Contactgegevens

Offerteaanvraag

The Battle of the Burgers

Een geweldig arrangement. Daar is niets burgerlijks aan!

U wordt ontvangen in Geertruidenberg. Na een korte uitleg is het tijd om te beginnen met een prachtige tocht door de mooie omgeving. Maar, het is natuurlijk niet zomaar een tocht. De tocht zal u leiden naar een prachtige vestingstad. Onderweg komen we langs prachtige andere dorpjes en stadjes langs rivier de Maas. Eenmaal in de vestingstad is het tijd voor een workshop gehaktballen draaien. Het klinkt simpel, maar het is vernieuwend en leuk zal het zeker worden!

 

Het is namelijk niet zomaar een workshop, het is een Battle Of The Burgers. Past perfect bij het Amerikaanse thema toch? U wordt ontvangen met een drankje en aan de hand van de grootte van de groep worden er teams gemaakt. Bij de workshop gaan we zelf het vlees tot gehakt malen met onze gehaktmolen. Hierna zult u uw gehakt gaan kruiden en vormen tot een mooie hamburger. Zodra iedereen klaar is gaan we met zijn allen naar buiten waar de barbecue al heerlijk warm is. De kok zal u de tafel wijzen en samen met u de burgers lekker gaan bakken op de barbecue die bij uw gezelschap zal staan. Na de maaltijd genuttigd te hebben zal de kok de prijs uitreiken voor de meest originele burger.

 

Na de workshop zijn de maagjes gevuld en is het tijd om de tocht te vervolgen. Eenmaal terug in Geertruidenberg kunt u ervoor kiezen af te sluiten met een gezellige borrel. Een barbecue of diner is niet meer nodig, want de workshop is maaltijd vullend en wordt geserveerd met frietjes en salade.

 

Onze Amerikaanse Schoolbus wordt geheel in stijl bestuurd door uw privéchauffeur. Zo kan iedereen tijdens de workshop heerlijk genieten van een biertje of wijntje want een BOB is dus niet nodig.

 

Voorbeeld programma:
13:00 Ontvangst in Geertruidenberg met koffie en gebak
13:30 Start tocht per Amerikaanse Bus door de mooie omgeving
15:00 Start Battle Of The Burgers
17:00 Einde Battle Of The Burgers + vervolg tocht
18:00 Terugkomst in Geertruidenberg.

 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag