• *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Kerselicious

U gaat met onze Amerikaanse Schoolbus naar de Kersenhof in Raamsdonk. U wordt ontvangen met koffie/thee/sap en een vers 'Kersenhofke'. Daarna volgt een fotopresentatie met uitleg over het bedrijf en de kersenteelt. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de boomgaard met het treintje. En iedereen ontvangt een heerlijke puntzak kersen voor onderweg.

 

Daarna zal de Amerikaanse Schoolbus u naar de Vestingstad in Geertruidenberg brengen waar de Vestingbattle van start gaat. Tijdens de Vestingbattle krijgt ieder team navigatiemap en een GPS en met behulp van deze twee items gaan de teams op pad. Met behulp van de navigatiemap en de GPS gaan de teams speuren naar GPS punten. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Vervolgens wandelt u terug naar Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer.

 

Voorbeeldprogramma

13.30 Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar de Kersenhof
14.00 Aankomst de Kersenhof en start Kersenhoftour door de boomgaard met een treintje, inclusief puntzak met kersen + pauze in de Boomgaard
16.00 Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar Vestingstad Geertruidenberg en start Vestingbattle
17.30 Einde vestingbattle + wandeling terug naar Fort Lunet

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: vanaf 12 personen

Periode: half juni t/m eind juli
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer 
Prijs: Op aanvraag