• De Pub & Brewery tour
    De Pub & Brewery tour

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 677 908

Contactgegevens

Offerteaanvraag

De Pub & Brewery tour

Een gezellige tour die nog duurzaam is ook!

Uw ontvangst is bij een hele gezellige Engelse pub. Na het gezellige ontvangst is het tijd om met de gehele groep plaats te nemen in de Kwibus. Onze professionele chauffeur brengt u naar een bierbrouwerij.

Dit is niet zomaar een bierbrouwerij, maar de duurzaamste bierbrouwer van heel Europa! Deze brouwer brouwt namelijk volledig op duurzame energie met biomassasystemen, warmtepompen, zonne-energie en grijswatercircuits. Het stoken zelf gaat op houtkorrels en de energie haalt hij via zonnecellen. Daarnaast wordt er ook nog alleen gebruik gemaakt van biologische ingrediënten! Als dat geen (h)eerlijk biertje is?

In de brouwerij krijgt u uitleg over het gehele proces, van grondstof tot bier. De ervaren brouwer neemt u mee door de gehele brouwerij en zal hierbij van alles uitleggen. Natuurlijk heeft u ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de brouwer.

Na de rondleiding is er de gelegenheid om de verschillende bieren te proeven rechtstreeks uit het vat. Bij deze proeverijen zit standaard een worst-kaasplankje.

Na het bezoek aan deze duurzame brouwerij stappen we weer in de Kwibus en vervolgen we onze tocht terug richting de Engelse Pub. Hier kunt u ervoor kiezen de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of drie gangen keuze menu. Daarnaast verkoopt deze Engelse Pub de bieren uit de brouwerij. Mochten deze bieren dus zo in de smaak zijn gevallen, dan kunt u ze tijdens een heerlijke barbecue of diner gewoon blijven drinken.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst in de pub met koffie en een brownie
13:00 Start tocht per Amerikaanse bus richting de brouwerij
14:00 Aankomst brouwerij + start rondleiding en proeverij
16:15 Einde proeverij + vervolg tocht per Amerikaanse bus
17:30 Terugkomst in de pub + start BBQ of diner
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag