• Boeren Loeren
    Boeren Loeren

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

0162 - 677 908

Contactgegevens

Offerteaanvraag

BoerenLoeren

Met de Kwibus ff loeren bij de boeren

Wij hebben enkele superboeren voor u geselecteerd die graag hun bedrijf aan u willen presenteren. BoerenLoeren is een educatief arrangement dat afgewisseld wordt met ludieke momenten. De Brabantse Kwibus heeft twee boeren voor u geselecteerd en beide rondleidingen duren 2 uur. U kunt dus óf kiezen voor één excursie of beide boeren bezoeken op één dag.

Deze tocht start vanuit vestingstad Geertruidenberg. Na de uitleg stapt iedereen in  en maken we een prachtige tocht door de omgeving, richting een gezellige boerderij.

Boerderijbezoek met Boerengolf
Aangekomen bij de boerderij, krijgt u uitleg over het boerenbedrijf inclusief rondleiding. Na de rondleiding zal de groep zich verdelen in teams om de strijd aan te gaan doormiddel van een partijtje boerengolf. U verkent het gebied door op een ludieke manier de strijd met elkaar aan te gaan! Wat is er nu niet stoer aan een potje golf bij de boer? In totaal zijn er 9 holes aanwezig.

Boerderijbezoek met Proeverij
Na een gezellig ontvangst gaat u richting de stallen. Hier worden de dieren van kalfje tot volwassen koe bekeken. De levensloop, voeding en het gedrag van de koeien wordt hier besproken. Er zijn balkons in de stal aanwezig waardoor alles goed te zien is. Hierna gaan we naar de ontvangstruimte waar een film wordt afgespeeld over kaasmaken. Tijdens deze film kunt u proeven van melk of karnemelk. Na deze video gaan we naar de kaasmakerij. Langs de pekelbaden gaan we naar de kaaskelder waar alle kazen liggen te rijpen. Na dit bezoek is het tijd om de kazen te proeven.

Na het boerderijbezoek stappen we weer in de Kwibus en vervolgen we onze tocht terug richting Geertruidenberg. Hier kunt u ervoor kiezen de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of drie gangen keuze menu.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met koffie en een brownie
13:00 Start tocht per Amerikaanse bus richting de boerderij
14:00 Aankomst boerderij + start excursie en boerengolf
16:00 Einde boerengolf, vervolg tocht per Amerikaanse bus
17:30 Einde TukTuktocht + start BBQ of diner te Geertruidenberg
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag