• Around the world game
    Spierpijn in de lachspieren gegarandeerd!
    Around the world game

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Around the world game

Een arrangement vol entertainment, spierpijn in de lachspieren gegarandeerd!
Arrangement geheel af te sluiten in het thema met een Around The World Diner – 80 kleine gerechtjes vanuit de hele wereld onbeperkt geserveerd.

Uw ontvangst is bij een hele gezellige Engelse pub. Na het gezellige ontvangst is het tijd om met de gehele groep plaats te nemen in onze Amerikaanse Schoolbus. In de bus maakt u kennis met The King Of Bingo! Net terug van zijn wereldtournee door Azië en Amerika waarbij hij in alle staten was. In Las Vegas wist hij zelfs het pokerspel van de 1e plaats te verdrijven met de Around The World Battle!  

Op het moment dat de bus begint te rijden begint het entertainment. Tijdens de tocht stoppen we bij een Wereldberoemd Café voor ongekend Vermaak! Hier spelen we onder het genot van een drankje de Around The World Battle. Geen oubollig gedraai en gekras, maar deze bingo wordt door The King een supersnelle   aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek inclusief ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit. Want The King zingt ook … en niet onverdienstelijk! De afmeting van zijn domein maakt niet uit. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee als het toelaat in de vorm van een compleet Vegas decor en net zo makkelijk zorgt hij voor een kleiner gezelschap met enkel z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen….van het lachen.

Na het vermaak in het Wereldberoemde Café is het tijd om weer in onze American Schoolbus te stappen. Deze brengt u naar Vestingstad Geertruidenberg waar een spannende Citygame op u ligt te wachten. Als iedereen de Game heeft voltooid stappen we weer in de bus en rijden we terug naar het beginpunt, De Engelse Pub. Hier zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus heeft u de mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijk Around The World diner. 80 kleine gerechtjes vanuit de hele wereld, onbeperkt geserveerd.

Laat u meenemen door The King en beleef een unieke ervaring. U zult namelijk getuigen zijn van het meest spannende, opwindende en kleurrijkste spel van het westelijk halfrond. Met prijzen die nog nooit eerder zijn vertoond, laat staan weggegeven.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst in een Engelse Pub met koffie en een brownie
13:30 Start Tour per American Schoolbus
14:00 Aankomst Wereldberoemd Café + start Around The World Battle
15:30 Einde Around The World Battle + vervolg tour per American Schoolbus
16:00 Start Citygame in Vestingstad Geertruidenberg
16:30 Einde Citygame + vervolg tour per American Schoolbus?
17:00 Terugkomst Engelse Pub + Start Around The World diner
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 tot 100 personen
Duur: in overleg
Startlocatie: Made
Prijs: op aanvraag